SAXSYMBOL
SAXSYMBOL
ON SAX
"Elke keer als ik Saxsymbol zie spelen gaat het dak eraf"... - Caroline Tensen "Een feestavond met Saxsymbol is
onvergetelijk" - Irene Moors

Het belangrijkste motto van Machiel ‘Saxsymbol’ van der Aar is “Speel niet lukraak door een housetrack heen als saxofonist, maar zorg dat je de track qua karakter eerst beoordeelt en pas daarna totaal in de track opgaat en laat overkomen alsof deze speciaal voor jou is gemaakt”. Dit vergt veel ervaring die, in combinatie met een extraverte show, het publiek volledig meesleept. Bovendien speelt Saxsymbol de jazzy tenorsax, waarvan de lage registers zich prachtig vermengen met de diepe bas van de housemuziek, terwijl de hoge registers exact de juiste funky lijnen kunnen aanvullen.

 

Machiel ‘Saxsymbol’ begon in 2001 in de housemuziek, toen hij de inmiddels wereldberoemde DJ/producer Gregor Salto ontmoette. Hij werd Gregor’s vaste studio-blazer en maakte clubhits als ‘DECISION’ en ‘BOA VIAGEM’. Naast zijn carrière als studio-muzikant ontwikkelde hij zich tevens als begenadigd live performer en speelde met meer dan 100 DJ’s in 13 landen. Zo stond hij onder meer in Moskou, Beverly Hills, Dubai, Marrakech, St. Petersburg en Sotchi. In 2014 kwam zijn doorbraak toen de legendarisch Britse producer/DJ Fatboy Slim Saxsymbol’s zelf geschreven track ‘Samba de Mundo’  uitbracht op het album ‘Bem Brasil’ en de track tevens als eerste single van het album gebruikte.

 

Zowel met eigen DJ te boeken als met uw eigen DJ (repertoire aanwezig) of solo met begeleidings-CD (lounge/jazz) vanaf 350,-

 Luister naar Soundcloud:

Koop het album:

79%

Bij Saxsymbol.com blijven we continu nieuwe DJ-gerelateerde topacts van wereldnivo ontwikkelen, maar uiteraard leveren we ook nog steeds onze onbetwiste bestseller: Steraxofonist Saxsymbol en zijn DJ Charles-K. Dé pioniers van het genre en een absoluut begrip, dat zich met recht een ‘dreamteam’ mag noemen. Een ongeëvenaarde prijs/kwaliteitsverhouding en een indrukwekkende internationale CV maaken dit team de top van Europa, tegen een zeer scherpe prijs.

 

Saxsymbol.com heeft er expres voor gekozen om geen ‘grossier’ te worden in DJ-saxofoon teams, want dit komt de kwaliteit en aandacht voor de persoonlijke wensen van de klant niet ten goede: Door de toenemende populariteit van dit trendy concept bieden zich inmiddels namelijk talloze ‘laptop-DJ’s’ met ‘toeteraars’ uit de locale fanfare aan. Door juist te kiezen voor minder acts en meer persoonlijke aandacht heeft Saxsymbol in 14 jaar niets aan kwaliteit ingeleverd: Een all-round show met vele muziekstijlen, waarbij een ‘ambachtelijke’ DJ en stersaxofonist een geöliede show neerzetten met een klasse extra voor mensen met smaak. Vele enthausiaste BN'ers zijn reeds klant, net als onder meer de UEFA, Nike en Heineken.

 

Het ‘dreamteam’ is uit te bereiden met een keur aan speciaal door Saxsymbol geselecteerde topartiesten: Van violisten en percussionisten tot zangeressen en danseressen.

 

 

SUPERCHARGED

Na 2 jaar van intensieve voorbereidingen en repetities kan saxsymbol.com u eindelijk dé nieuwste dance-act van Nederland presenteren: Supercharged. Dit fantastische nieuwe concept was meteen een daverend succes bij de release! Bestaande uit Nederlands’s beste house-blazers, waaronder Edison Winnaar Rob van de Wouw op trompet, is deze band meer dan de som der delen: Supercharged combineert de kracht van een superstrakke blazerssectie, de individuele solistische capaciteiten en ‘showmanship’ van haar leden, maar bovendien het vakmanschap van één van de beste en mooiste vrouwelijke DJ’s van Nederland.

 

Supercharged speelt 4 sets á 20 minuten verdeeld over een maximaal 4-uurs show, waarbij de grootste blaas-klassiekers uit de pop-en house in nieuwe, speciaal voor deze band geproduceerde remixes in hoog tempo tijdens een feest van herkenning voorbij denderen.

 

Supercharged heeft reeds een aantal grote internationale optredens verzorgd in onder meer Casablanca en Marrakech voor Heineken, en is zelfs voor het meest verwende publiek een nieuwe en verbazingwekkende ervaring.

IBIZA ALLSTARS

Ibiza Knights is een avondvullend programma van maximaal 5 uur waarin uitsluitend de allerbeste acts uit de DJ-entertainment een naadloze show opbouwen, gepresenteerd door saxofonist Saxsymbol, met als afsluiting een mini-concert van wereldberoemde Grammy-winnaar DJ Gregor Salto. Deze zal samen met zijn vaste studio-muzikanten zijn hits live ten gehore brengen. De grote voordelen van Ibiza Knights:

 

- Door onze jarenlange vriendschap en samenwerking kunnen wij Gregor Salto tegen zeer aantrekkelijk tarief aanbieden.

- U heeft een compleet en naadloos programma met beproefde opbouw en geoliede presentatie.

- De technische rider is reletief eenvoudig, overzichtelijk en voordelig.

 

Het programma van Ibiza Knights kan er als volgt uitzien:

 

20:00 - Violist en DJ spelen achtergrond

21:00 - 1e set Supercharged

21:30 - 1e set DJ Fem-K met zang en percussie

22:00 - 2e set Supercharged

22:30 - 2e set DJ Fem-K met zang en percussie

23:00 - 3e set Supercharged

23:30 - Gregor Salto & Friends

01:00 - Einde

 

 

EXTRA'S

Naast de Ibiza Knights zijn er tevens danseressen te boeken en/of een uiterst spectaculaire LED wall, waarop wij voor alle acts van de Ibiza Knights bijpassende visuals vertonen. Een voorbeeld van de LED wall met gïntegreerde DJ booth ziet u in bovenstaand filmpje. Uiteraard kunen wij tevens visuals customizen, bijvoorbeeld bedrijfslogo's/bedrijfsfilmpjes.

 

 

Stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar Machiel van der Aar op

 

saxsymbol69@gmail.com

 

en vermeld voor een snelle, gerichte offerte gaarne details als datum, tijd, locatie en type act

 

of

 

bel Machiel van der Aar op

 

+31625571496

CONTACT